MEISTÄ

Dosmar Oy on vuonna 1993 perustettu varastoiva maahantuontiyritys, toimitamme kaupan, teollisuuden ja julkishallinnon sovelluksiin viivakoodi- ja automaattisen tunnistuksen tuotteita sekä kassaoheislaitteita. Lisäksi toimitamme erikoiskomponentteja automaatio- ja elektroniikkateollisuudelle. 

Olemme osa Mindelonia, yksityisomistuksessa olevaa ruotsalaista yrityskonsernia, joka ostaa, omistaa ja kehittää teknologiayrityksiä valituilla markkina-alueilla. Mindelon-konserniin kuuluu useita yrityksiä, jotka keskittyvät myynnin ja tehokkuuden lisäämiseen vähittäiskaupan sekä muun erikoiskaupan yrityksissä. Yhdessä yritykset toimivat noin kymmenessä Euroopan maassa. Lisätietoja Mindelonista osoitteessa www.mindelon.com 

Tarjoamme

Ratkaisuja kaupalle, teollisuudelle ja julkishallinnolle tuottavuuden, kilpailukyvyn ja laadun parantamiseksi yhteistyössä toimialoittain parhaiden järjestelmätoimittajien kanssa. Näin asiakkaamme voivat parhaiten hyödyntää ydinosaamiseemme liittyvää tuotekohtaista sovellusosaamista ja järjestelmätoimittajien toimialaosaamista.

Tuotevalikoimamme on mahdollisimman kattava tarjoten asiakkaillemme keskittämisedun. Toimittajamme ovat tunnettuja ja edustavat alansa ehdotonta huippua maailmanlaajuisesti. Näin voimme tarjota keskitetysti tunnetut ja laadukkaat tuotteet kilpailukykyisesti nyt ja tulevaisuudessa.

Vahvuutemme

Ammattitaitoinen henkilökunta, kattava tuotevalikoima, laadukkaat ja kilpailukykyiset tuotteet, nopeat toimitukset, suomenkielinen tekninen tuki sekä huolto-, varaosa- ja tarvikepalvelut ovat toimintamme takeena

”Me täällä Dosmarissa haluamme olla lähellä asiakkaitamme ja tukea heitä oikean ratkaisun löytämisessä. Usein kuulee puhuttavan, että asiakkaalla on ongelma. Me puhumme mieluummin haasteesta,joka on tarkoitettu ratkaistavaksi. 

Asiantuntijamme auttavat aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun, oli haaste sitten suuri tai pieni.”

Tuomo Vesala

Toimitusjohtaja

Haluaisitko kuulla lisää toiminnastamme?