Dosmar Oy sitoutuu huoltamaan toimittamiaan laitteita ja myöntää myymilleen laitteille kulloinkin voimassaolevat partnerien takuuehtoja vastaavat takuurajat. Akkujen, printtipäiden sekä kirjoittimien mekanismien takuu noudattaa myös päämiesten vastaavia, virtalähteille takuuta ei myönnetä. Kirjoittimien takuu edellyttää Dosmar Oy:n hyväksymiä tai suosittamia tarvikkeita, kuten papereiden tai värinauhojen käyttöä. Takuuaika alkaa toimituspäivää seuraavasta päivästä. Takuu- ja muut huollot tapahtuvat Dosmar Oy:n toimipisteessä Helsingissä. Takuu ei ole voimassa tapauksissa, joissa tuotetta on käytetty huolimattomasti tai ohjeiden vastaisesti. Mahdolliset takuulaajennukset käsitellään sovitun mukaisesti.

Jos laite havaitaan käyttöönotettaessa vialliseksi (DOA), ottakaa yhteyttä myyjään / huoltoon, jotta voimme neuvoa teille oikean menettelytavan. DOA-aika on 30 päivää toimituksesta.

Takuuhuollon jälkeen tapahtuviin huoltoihin sovelletaan kulloinkin voimassaolevaa Huolto- ja palveluhinnastoa. Huolto ja varaosat veloitetaan erikseen. Ks linkki.

Ennen laitteiden lähettämistä huoltoon, pyydä meiltä RMA-numero, joka liitetään mukaan toimitukseen. RMA-numeron voi pyytää joko sivujemme kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen huolto@dosmar.fi. Linkki kotisivuiltamme löytyvään huoltopyyntölomakkeeseen: 

 

Huoltopyyntölomake

 

Huoltoa varten tarvitsemme yksityiskohtaisen selostuksen viasta, sarjanumeron, mallin, toimitus- ja laskutustiedot, yhteyshenkilön sekä puhelin- ja tai sähköpostiosoitteen. Tarkistamme sen jälkeen tietojen oikeellisuuden, luomme RMA-numeron sekä annamme palautusohjeet.

 

Toimitusehdot huolloissa:

Tuotteen toimittamisesta huoltoon vastaa asiakas. Huollon jälkeen takuunalaisen tuotteen palautuskustannuksista takaisin asiakkaalle vastaa Dosmar Oy. Ei takuunalaisen tuotteen lähettämisestä aiheutuneet kulut veloitetaan. Huoltotapauksien toimitusehtona on DAP, Delivered at Place. DOA-tapauksien palautuksesta aiheutuneista kuluista vastaa Dosmar Oy, palautuksesta sovittava kuitenkin ensin myyjän / Dosmar huollon kanssa. Muilta osin noudatamme Elkomit ry:n toimitusehtoja (linkki jos mahdollista).