Yritys  |  Kumppanit  |  Palvelut  |  Tuki  |  Yhteystiedot
     In English in Russian
DOSMAR Makes It Easy For You
Sivukartta
Yritys   Ajankohtaista

Dosmar Oy on vuonna 1993 perustettu varastoiva maahantuontiyritys, joka toimittaa kaupan, teollisuuden ja julkishallinnon sovelluksiin viivakoodi- ja automaattisen tunnistuksen tuotteita sekä kassaoheislaitteita. Lisäksi toimitamme erikoiskomponentteja automaatio- ja elektroniikkateollisuudelle. Liikevaihtomme oli syyskuussa 2013 päättyneellä tilikaudella 15 miljoonaa euroa yhdessä Ruotsissa toimivan tytäryrityksemme Postronic AB kanssa. Dosmar Oy on osa pohjoismaista Amplex-konsernia.

Tarjoamme ratkaisuja kaupalle, teollisuudelle ja julkishallinnolle tuottavuuden, kilpailukyvyn ja laadun parantamiseksi yhteistyössä toimialoittain parhaiden järjestelmätoimittajien kanssa. Näin asiakkaamme voivat parhaiten hyödyntää Dosmar Oy:n ydinosaamiseen liittyvää tuotekohtaista sovellusosaamista ja järjestelmätoimittajien toimialaosaamista.

Tuotevalikoimamme on mahdollisimman kattava tarjoten asiakkaillemme keskittämisedun. Toimittajamme ovat tunnettuja ja edustavat alansa ehdotonta huippua maailmanlaajuisesti. Näin voimme tarjota keskitetysti tunnetut ja laadukkaat tuotteet kilpailukykyisesti nyt ja tulevaisuudessa.

Ammattitaitoinen henkilökunta, kattava tuotevalikoima, laadukkaat ja kilpailukykyiset tuotteet, nopeat toimitukset, suomenkielinen tekninen tuki sekä huolto-, varaosa- ja tarvikepalvelut ovat toimintamme takeena.


Sertifikaatti

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Dosmar Oy:lle Suomen Vahvimmat 2014 -sertifikaatin. Tunnustus perustuu Rating Alfa -menetelmään, jolla analysoidaan yrityksen talous- ja taustatiedot sekä arvioidaan yrityksen tulevaisuutta. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin voivat saada parhaimpiin AAA- ja AA+-luokkiin kuuluvat yritykset. Näitä yrityksiä on vain noin 10 prosenttia suomalaisista yrityksistä. Dosmar on saavuttanut sertifikaatin joka vuonna sen perustamisesta lähtien.


Sivumme uudistuvat

Sivumme uudistuvat

Sivumme ovat uusiutumassa lähiaikoina. Siirtymäajan aikana eShop on valitettavasti pois käytöstä.

Muu  22.11.2017

Lisää


Elo Touch Solutions Service

Elo Touch Solutions Service

Dosmar on ensimmäisinä Euroopassa saanut Elo Touch Solution:in Auhorised Service Partner-sopimuksen, tämä tarjoaa entistä parempaa kokonaispalvelua asiakkaille

Muu  24.2.2015

 Uutisarkisto

 

Esiasennuspalvelut  Koekäyttöpalvelu  Takuulaajennus  Takuun tarkistus - Huoltopyyntö  Huoltotapausten seuranta  Toimitus- ja huoltoehdot  Tekniset tukisivut  Kuittikirjoittimet  

Viivakoodinlukijat  


Näytöt  

POS tietokoneet  


Liikkuvan myynnin ratkaisut  

Näppäimistöt  


Kortinlukijat  

Kassalaatikot  


Asiakasnäytöt  

Käteislaskurit ja setelintunnistimet  


Lisälaitteet  

Tarratulostimet  

Mobiilitulostimet  


Väritarratulostimet  

Kioskitulostimet  


Korttitulostimet  

Suurkokotulostimet  


Ranneketulostimet  

Kirjoitinmekanismit  


» Kuittikirjoittimet  

Langattomat tietokoneet  


Langattomat lukijat  


Langalliset lukijat  


WLAN-tuotteet  


Kosketusnäytöt  


Paneeliasenteiset kosketusnäytöt  


Infonäytöt  


Kosketusnäyttö-PC:t  


Kosketuskomponentit  


Paneeli-PC:t  


Viivakoodilukijamodulit  


Teollisuusnäppäimistöt  


Kevyet asiakaspäätteet  


Näyttömodulit  


Erikois-PC:t  


Valokennot  

Induktiiviset ja kapasitiiviset anturit  


Telco valoverhot  

Sitronic mittaavat valoverhot  


Laseranturit  

Viivalaserit  


Paneelimittarit